Servicii

Fotografie de produs

În mediul online apar din ce în ce mai multe magazine care i-și prezintă produsele spre vânzare. Un produs are nevoie de fotografii clare și care pun în evidență caracteristicile importante cât și culoarea sau culorile acestuia.

De obicei se foloste fundal alb  deoarece evidențiază produsul și elimina orice distragere.  Pentru produsele mai complexe se vor fotografia din mai multe unghiuri pentru a evidenția punctele cheie.

Stabilirea detaliilor de colaborare

Se va semna un contract de colaborare, se va stabili numărul de produse ce urmează  să fie fotografiate, la cererea clientului anumite produse se vor fotografia din mai multe unghiuri,  fotografierea se va face la sediul sau locația clientului (nu este nevoie ca produsele să fie transportate din locație), prețul se stabilește în urma unei discuții cu clientul și diferă în funcție de complexitatea și durata  procesului. se oferă factură iar prețul se achită conform contractului de colaborare.

Pe tot parcursul procesului de fotografiere va participa și clientul sau o persoană delegată de acesta, se fotografiază produsele folosind un studio foto mobil.  Se vor edita cadrele (fotografiile) care trebuiesc livrate clientului, iar la final  livrarea imaginilor se va face in format digital prin transfer online, email sau stik USB.

Ședințe foto

O ședința  foto înseamnă bună dispoziție fie că se realizează fotografii de portret fie că se realizează fotografii artistice în natură. Lumina naturală i-și pune cel mai bine amprenta într-o fotografie.

Stabilirea detaliilor de colaborare

Se va semna un contract de colaborare, se vor stabili locațiile unde se va efectua ședința foto, se va stabili  un număr de fotografii care urmează să se realizeze, (fotografiile finale), prețul se stabilește în urma unei discuții cu clientul și diferă în funcție de complexitatea și durata  procesului.  la cerere se oferă factură iar prețul se achită conform contractului de colaborare.

Se vor edita cadrele (fotografiile) care trebuiesc livrate clientului, iar  livrarea imaginilor se va face in format digital prin transfer online, email sau stik USB.

You cannot copy content of this page
Date de contact
Str. Principala, nr. 159, loc. Ciucea, jud. Cluj
0755896696