Termeni si conditii

Termeni și condiții de utilizare

Acest acord descrie termenii şi condiţiile care reglementează serviciile disponibile şi utilizarea acestui site. Pentru a putea fi utilizator, trebuie să citiţi şi să fiţi de acord necondiţionat cu toţi termenii şi condiţiile conţinute în prezentul acord. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru o mai buna colaborare si pentru evitarea oricaror neintelegeri recomandam citirea cu atentie a acestora. “felix-portofolio.ro [1]” isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Intregul continut al site-ului imagini, texte, poze, simboluri, elemente de grafica web, , scripturi, programe si alte date – este proprietatea site-ului “felix-portofolio.ro [1]”. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Serviciile acestui site  pot fi folosite în calitate de orice tip de utilizator care deține o afacere,  intenționează să dezvolte una sau pentru alte scopuri personale.

Cereri pentru oferte de pret

Acestea se pot solicita telefonic la numerele afisate pe website, folosind formularul de contact  sau prin email la  adresa felician.farcas@gmail.com. Solicitantul are obligatia de a furniza date corecte si concrete cu privire la proiectul dorit. Daca catele furnizate nu sunt complete acesta nu poate primi oferta de pret/sau reprezentantul acestui site  poate cere detalii suplimentare folosindu-se de datele oferite, fie numar de telefon, fie adresa de email.

Confidențialitatea datelor

Informaţiile cu caracter personal pe care le utilizaţi pentru a beneficia de serviciile acestui site  şi cele privind activitatea desfăşurată de dvs. sunt confidenţiale, protejate cu sisteme de securitate şi nu vor fi utilizate decât pentru a asigura funcționalitatea sa, conform regulilor de utilizare prevăzute pe site. Pentru detalii privind utilizarea datelor personale, vă rugăm accesați documentul Politica de confidențialitate – Privacy policy. Aceste prevederi se întregesc cu dispoziţiile legale în vigoare.

Clauze finale

Prezentul acord este supus în întregime legii române şi poate fi modificat fără acordul dumneavoastră. Modificările vor fi notificate  printr-o postare  pe blogul acestui site şi vor fi aplicabile de la data aducerii la cunoştinţă publică, cu excepţia modificărilor condiţiilor financiare de utilizare a site-ului, care nu pot intra în vigoare decât pentru anul ulterior celui în care au fost făcute
publice.

În orice situație în care dvs. aveţi obiecţiuni sau rezerve faţă de oricare dintre prevederile din prezentul acord şi a modificărilor care vor surveni, aveți obligaţia de a înceta de îndată utilizarea
serviciilor noastre.

Pentru informații sau lămurirea unor neclarități  puteți scrie la emailul prezentat in pagina de CONTACT!

Utilizatorul declară în mod expres că îndeplineşte toate condiţiile legale cerute pentru a utiliza serviciile oferite de noi, că a luat la cunoştinţă în totalitate prevederile prezentului acord şi a înțeles pe deplin modul de funcţionare a serviciilor oferite prin intermediul acestui site.

You cannot copy content of this page
Date de contact
Str. Principala, nr. 159, loc. Ciucea, jud. Cluj
0755896696